Een hoofdkussen uitproberen

Proeftijd bij hoofdkussens

Waarom een hoofdkussen uitproberen?

Een hoofdkussen kopen is iets persoonlijks. Bij het kiezen moet je rekening houden met je persoonlijke situatie, je lichaamsbouw en -gewicht, je behoeften en voorkeuren. Er zijn dus veel factoren waar je aan moet denken. 

Het kan dus goed zijn dat je een hoofdkussen koopt en dat de hoogte niet goed is. Of dat het matras te zacht of te hard aanvoelt. In dat geval is het fijn als je het hoofdkussen ook kan retourneren.

Wat houdt dat precies in?

Een proeftijd is net wat anders dan een omruilgarantie. Bij een proeftijdregeling kun je het hoofdkussen gebruiken: erop slapen, elke nacht voor een bepaalde tijd. Binnen deze periode kun je het hoofdkussen retourneren als het niet 100% bevalt. Het hoofdkussen wordt opgehaald en je krijgt je geld terug. Hierdoor is er weinig risico voor jou. 

Welke merken bieden een proeftijd op hoofdkussens?

Er zijn niet veel merken waarbij je het hoofdkussen kosteloos kunt uitproberen en gratis kunt retourneren. Maar die zijn er wel als je goed zoekt. Hieronder vind je een overzicht van de merken met proeftijd.

Emma proeftijd van 100 dagen

Meer hulp bij het kiezen van een hoofdkussen

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de aanbiedingen, en aan het twijfelen welke hoofdkussen je moet kopen? Lees onze koopgids voor hoofdkussens, vergelijk hoofdkussens op prijs, material, soort en hoogte of bekijk de hoofdkussens reviews

Bekijk ook onze selectie van de beste hoofdkussens van 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt voor het lezen!
[kkstarratings]
Deel de hoofdkussen koopgids:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Snelmenu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *